Használt autóink

Rólunk

Családi vállalkozásunk a jelenlegi telephelyen 1992-ben alakult. A komplexum ideális helyen, a forgalmas 6-os út mentén, a 67-es út csatlakozásánál található, közvetlenül a MOL üzemanyagtöltő állomás szomszédságában. 1993-tól 1998-ig hivatalos Audi-Volkswagen márkakereskedésként és márkaszervizként, 1998-tól 2004-ig független kereskedésként és szervizként üzemeltettük. 2004 december 1-én hivatalos Suzuki márkakereskedőkkéváltunk, megkezdtük az új gépkocsik értékesítést, szervizelését, javítását,s ezzel egy időben vettük fel a Suzuki Szigetvárnevet. Büszkén állítjuk az évek múlásával egyre ismertebbek lettünk és a régió meghatározó, közismert márkakereskedésévé léptünk elő. A jelentősen megemelkedett értékesítési darabszámok kapcsán 2016-ban kiérdemeltük a kiemelt kereskedői státuszt, azóta a Magyar Suzuki Zrt. több oklevéllel ismerte el kiemelkedő teljesítményünket. 
Az új gépkocsik értékesítésénél minőségi, komplex szolgáltatást igyekszünk biztosítani, a kor követelményeinek megfelelő műszaki és szakmai felkészültség mellett. Rendszeresen visszajáró ügyfeleinknek a lehető legkedvezőbb autóbeszámítást kínáljuk, az igénybe vett javítási vagy egyéb szolgáltatásainkból kedvezményt biztosítunk. 

Piaci pozíciónk megtartása és versenyképességünk növelése érdekében 2008-ban egy nagyszabású szalonbővítést terveztünk, ennek eredményeként a jelenlegi autószalonunkat 300 m2–rel, a dolgozói létszámot 23 fővel bővítettük. Az ünnepélyes átadás időpontja 2009. április 4-én volt. 

2014-ben bővítettük szolgáltatásunkat, 3 állásos kézi gépjárműmosó és gépi tehergépjármű-busz mosó állással. 2023 áprilisában gőztisztító berendezést és törlőkendő automatát helyezünk üzembe, modernizáltuk kézimosó állasainkat, aktívhabos előáztatási lehetőséget biztosítva. 

Energiahatékony működésünket 60 kW-os napelemes rendszer biztosítja. 

Filozófiánk a folyamatos fejlődés és fejlesztés.  


Jambrik Béla Ügyvezető

Gépjárműmosó álláslehetőség

Szalonunk gépjárműmosó munkakörbe keres B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személyt. Feladat: személygépjárművek, tehergépjárművek mosása, tisztítása, belső takarítása. 

Jelentkezését leadhatja e-mailben vezeto@suzukiszigetvar.hu vagy személyesen a 7900 Szigetvár József Attila u. 66/3 címen.