A Szigetvári Autóház Kft. fejlesztése az üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

Pályázati információk

Pályázó neve:

SZIGETVÁRI AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

A SZIGETVÁRI AUTÓHÁZ Kft. fejlesztése az üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

Pályázati kiírás megnevezése:

GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.8-20-2020-01333

Projekt helyszíne:

7900 Szigetvár, József Attila utca 66/3.hrsz.: 970/32

Támogatás összege:

15 714 139 Ft

Támogatás aránya:

70 %

Projekt összköltség:

22 448 770 Ft

Projekt befejezési dátuma:

2020.12.31.

Forrás:

ERFA

 

A vállalkozás jelen beruházás keretében a  4520'08 Gépjárműjavítás, -karbantartás tevékenységét fejlesztette. A beruházás három részre osztható, egyrészt a szakszervizhez kapcsolódó eszközbeszerzésre, mely profibb, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálást/munkavégzést tesz lehetővé, valamint bővült a szervizben nyújtott szolgáltatásaink köre is, másrészt az informatikai gépparkunk újítása valósulna meg, harmadrészt pedig egy hőszivattyús rendszert telepítettünk a megfelelő és környezetkímélő fűtési rendszer jegyében.

1.Szerviz felszereltségének javítása érdekében a következő eszközök kerültek beszerzésre: kétféle elektromechanikai emelő, két automata töltő, festési águnkhoz kapcsolódóan egy infraszárító került beszerzésre, automata váltós kocsikhoz és hybridekhez szükséges olajcserélő berendezés, egy akkutesztert, egy autódiagnosztikai műszer és egy 7 fiókos szerelő kocsi.

2. Az informatikai fejlesztés: Meglévő számítógépes állományunk került korszerűsítésre és bővítésre az egyes munkakörökhöz kapcsolódóan (gépjármű értékesítő, raktáros,műhelyvezető, lakatosrészleg, autószerelő  részleg, pénztáros, pénzügyi  vezető) új számítógépes munkaállomások és szerver beszerzésével.

3. Telepítésre került  3 db 15.2kW teljesítményű levegő-víz hőszivattyú az épülethez tartozó helyiségek fűtési és hűtési igényének ellátása érdekében.

 

A projekt megvalósításával tehát jelentősen javultak a szervizben dolgozó munkavállalók munkakörülményei és a rendelkezésre álló munkaeszközei. Az új eszközök piacképes tudással is felruháznák őket a munkaerőpiacon, hiszen olyan eszközökkel dolgozhatnak, amivel eddig még nem. Tovább a cég megítélése és a jövőben jelentkező üzleti kihívásokra való felkészültsége a beruházás által javult, szolgáltatásainak minősége és köre pedig szintén növekedett.