loading

Fejlesztési projekt

Pályázó neve:

SZIGETVÁRI AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

A SZIGETVÁRI AUTÓHÁZ Kft. fejlesztése az üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

Pályázati kiírás megnevezése:

GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.8-20-2020-01333

Projekt helyszíne:

7900 Szigetvár, József Attila utca 66/3.hrsz.:970/32

Támogatás összege:

15 714 139 Ft

Támogatás aránya:

70 %

Projekt összköltség:

22 448 770 Ft

Projekt befejezési dátuma:

2020.12.31.

Forrás:

ERFA

 

A vállalkozás jelen beruházás keretében a 4520'08 Gépjárműjavítás, -karbantartás tevékenységét fejlesztette. A beruházás három részre osztható, egyrészt a szakszervizhez kapcsolódó eszközbeszerzésre, mely profibb, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálást/munkavégzést tesz lehetővé, valamint bővült a szervizben nyújtott szolgáltatásaink köre is, másrészt az informatikai gépparkunk újítása valósulna meg, harmadrészt pedig egy hőszivattyús rendszert telepítettünk a megfelelő és környezetkímélő fűtési rendszer jegyében.

1. Szerviz felszereltségének javítása érdekében a következő eszközök kerültek beszerzésre: kétféle elektromechanikai emelő, két automata töltő, festési águnkhoz kapcsolódóan egy infraszárító került beszerzésre, automata váltós kocsikhoz és hibridekhez szükséges olajcserélő berendezés, egy akkutesztert, egy autódiagnosztikai műszer és egy 7 fiókos szerelő kocsi.

2. Az informatikai fejlesztés: Meglévő számítógépes állományunk került korszerűsítésre és bővítésre az egyes munkakörökhöz kapcsolódóan (gépjármű értékesítő, raktáros, műhelyvezető, lakatosrészleg, autószerelő részleg, pénztáros, pénzügyi vezető) új számítógépes munkaállomások és szerver beszerzésével.

3. Telepítésre került 3 db 15.2 kW teljesítményű levegő-víz hőszivattyú az épülethez tartozó helyiségek fűtési és hűtési igényének ellátása érdekében.
A projekt megvalósításával tehát jelentősen javultak a szervizben dolgozó munkavállalók munkakörülményei és a rendelkezésre álló munkaeszközei. Az új eszközök piacképes tudással is felruháznák őket a munkaerőpiacon, hiszen olyan eszközökkel dolgozhatnak, amivel eddig még nem. Tovább a cég megítélése és a jövőben jelentkező üzleti kihívásokra való felkészültsége a beruházás által javult, szolgáltatásainak minősége és köre pedig szintén növekedett. 

 Kedvezményezett neve: SZIGETVÁRI AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 

Projekt címe: Eszközök beszerzése a Szigetvári Autóház Kft.-nél 
Szerződött támogatás összege: 14 450 796 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 50%

Projekt tartalmának rövid bemutatása:
Korszerű energia hatékony anyag takarékos környezetbarát berendezésekkel való gépjármű javító műhely létrehozása Baranya megye nyugati részén., új eszközök beszerzésével.

Projekt tényleges befejezésének dátuma:  2019.07.02. 
Projekt azonosító száma:  GINOP-2.1.8-17-2018-03166 

Projekt keretében beszerzett eszköz:

 • Bosch KTS 590
  vezérlőegység vizsgáló
  berendezés mű
 • BLOWTHERM EXTRA 800
  fényező-szárító kabin
 • Bosch WBE 4440 kerék
  kiegyensúlyozó
  berendezés
 • CPM 10D 10 400/50
  TM500 CE