Suzuki Jimny

Suzuki Jimny bemutatkozás

Nincs több akadály!

A Jimny minden kihívást legyőz, akár a legvadabb terepen és a legmostohább időjárási viszonyok között is megállja a helyét. Legendás teljesítménye mellett minden megtalálható benne, amire csak vágyhat az ember. Mindig készen áll a kalandokra!

Irány a terep!

Hajtson le az útról, hogy megtapasztalhassa a Jimny igazi erejét! Élje át a menet közben is kapcsolható négykerék-meghajtás biztonságot adó élményét, ahogy egyik pillanatról a másikra, szintre észrevétlenül hajt le a Jimny az aszfaltról a sárba.

Kalandra fel!

Ne csak feszegesse a határokat, törjön ki belőlük! A Jimny elég erőteljes ahhoz, hogy bármilyen úton megállja a helyét. Kompakt karosszériájának köszönhetően könnyen kormányozható keskeny ösvényeken, sőt, akár a fák között is. Jusson el eddig megközelíthetetlennek hitt helyekre!

Az esőtől sem riad meg!

Szabaduljon meg a városi mindennapok nyűgétől és fedezze fel, mi mindent tartogat Önnek a világ! Akár esik, akár fúj, a Jimny - merev alvázának köszönhetően - nagyszerűen ötvözi a stabilitást és a kényelmet, akár a legzordabb körülmények között is. A nedves utak és mély pocsolyák sem jelentenek számára akadályt.

 

Jimny 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki Jimnybe! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.

Belső

A Jimny intelligens és praktikus belső kialakításának köszönhetően Ön magabiztosan veheti a kalandos út során felbukkanó akadályokat!
Mindent úgy alakítottunk ki az utasterében, hogy maximális biztonságot nyújthassunk általa.

CsomagtérKesztyűtartóPohártartó

Kalandokra tervezve

A vákuumkapcsolású kerékággyal ellátott Drive Action 4x4 rendszer lehetővé teszi, hogy Ön akár menet közben is bekapcsolhassa a négykerék-meghajtást. Így a Jimny képes villámgyorsan alkalmazkodni még a legextrémebb időjárási körülményekhez és útviszonyokhoz is

A 4WD kapcsolóval aktiválható 4H beállítás elsősorban az erdei ösvényekhez és kavicsos földutakhoz hasonló sík felületű terepekhez ideális.

Ha meredekebb lejtő vagy durvább terep esetén nagyobb tapadásra van szükség, egyszerűen csak nyomja meg a 4WD-L gombot, és kapcsolja be a 4L beállítást.

A kétkerék-meghajtás (2WD) a zaj és rezgés csökkentése érdekében leválasztja az első kardántengelyt.

*A két- és négykerék-meghajtás (2WD és 4WD) közötti átváltás csak 100 km/h-át meg nem haladó sebességű, egyenes vonalú haladás esetén lehetséges. A 4WD és a 4WD-L meghajtás közötti átváltás csak álló helyzetben lehetséges.

 

A Jimny létraszerű váza szilárd alapot biztosít a kiemelkedő teljesítményű négykerék-meghajtás számára.

A kereszttartók az oldalsó hossztartókat erősítik, így a váz elnyeli az ütéseket.

Emellett a karosszériát az alvázzal összekötő elemek formájukból és a felhasznált anyagokból adódóan minimálisra csökkentik az utastérre ható rezgéseket és rázkódásokat, így a sima, egyenletes haladás minden körülmények közt garantált.

Biztonság

A Suzukinak a vezető és az utasok biztonsága iránti elkötelezettségről a balesetek megelőzését szolgáló különféle technológiai megoldások és kialakítások tanúskodnak.

Légzsákok

A Jimny-ben a széria vezetőoldali légzsák mellett SRS utasoldali légzsák is található.

Oldalmerevítők

Az utastér épségét az ajtókba épített oldalmerevítők óvják.

Teljesítmény

A Jimny kompakt, erőteljes, tiszta alumínium motorja könnyedén mozgatja az autót, így Ön nyugodtan átadhatja magát a vezetés élményének.

Fogyasztás

7.1 (l/100km)

Lóerő

85 (62.5kW)

Nyomaték

110 (Nm)*

CO2 kibocsátás (g/km)*

162 (g/km)*

Ötfokozatú manuális váltó és automata váltó

 

 

 

Suzuki Jimny műszaki adatok

Műszaki adatok megtekintése

Suzuki Jimny felszereltség

Felszereltség megtekintése

Suzuki Jimny színek


Mohazöld gyöngyház

Ragyogó

Selymes ezüst metál

Sötétszürke metál

Kékesfekete metál

Medvebarna metál

 

Suzuki Jimny galéria

Suzuki Jimny
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny

Garancia

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt. Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes. Jó érzés tudni, hogy a legrosszabb esetben sem áll egyedül az út mentén, ezért dolgoztuk ki ugyanis a Suzuki Mester+ szolgáltatást. Mi a Suzuki Mester+? Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven! A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken: Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán. Mikor vehető igénybe? A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg. A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe. Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele közúti baleset miatt vált szükségessé

  • nem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor
  • a gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetve
  • minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben. Ki veheti igénybe a szolgáltatást? A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerősei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.** Hogyan működik a Suzuki Mester+? A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja. Mire terjed ki a Suzuki Mester+? Szolgáltatásunk csereautóra, a továbbutazás lehetőségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint. Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez? Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat! Meghibásodás esetén hívja a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget. A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:

  • Suzuki Mester+ kártyaszám
  • az autó típusa
  • az autó alvázszáma
  • az autó pontos helye
  • a probléma
  • az autó forgalomba helyezésének ideje
  • az Ön elérhetősége

Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám: 06 40 990 234 Külföldről hívható segélyhívó telefonszám: +43 152 503 6548 * A Magyar Suzuki Zrt. fenntartja az általa egyoldalúan nyújtott szolgáltatás bármikori egyoldalú módosításának jogát. A Suzuki Mester+ szolgáltatás tartalmát és feltételeit a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételek határozzák meg, amelyekről márkakereskedőinknél is tájékozódhat. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket itt letöltheti. ** Kérjük, hogy a gépjárművéhez tartozó Suzuki Mester+ kártyát gondosan őrizze, a kártya illetéktelen személyek által történő felhasználásából eredő károkért ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. nem vállal felelősséget.

Suzuki Jimny gyári tartozékok

Gyári tartozékok megtekintése