Suzuki Celerio

Suzuki Celerio bemutatkozás

Kisautó - tele nagy ötletekkel

A Celerio szó szerint egy fejhosszal nő a versenytársai fölé. Kívülről kicsi, így nem okoz gondot a parkolás, belülről nagy, így az utasainak és a csomagoknak is elég teret kínál. Jut hely bőven a lábaknak és a nagy terveknek. Nyújtózzon ki nyugodtan, és élvezze a városi vezetés könnyed formáját!

Gondolkozzon nagyban!

Intelligens kialakításnak köszönhetően a Celerio térkínálata páratlan. De akár elöl, akár hátul foglal helyet az autó nemcsak belső paramétereivel nyűgözi majd le. Utastere egyszerre stílusos, praktikus és minden részletében magas minőséget kínál, hogy az autózás még a legnagyobb forgalomban is élmény legyen. 

 

Celerio 360° panoráma

Ugorj be a Suzuki Celerioba! 360 fokos panoráma képünknek köszönhetően átélheted, hogy milyen érzés a modellben ülni. Mozgasd a képet fel, le, jobbra és balra, valamint nagyítsd és kicsinyítsd is azt bátran az alsó ikonok segítségével.

Mindennek helye van

Heti nagybevásárlás? A Celerio esetében ez nem is kérdés. Családi nyaralás? Miért ne! A Celerio kategóriájának egyik legnagyobb csomagterét kínálja. Ráadásul minden könnyedén kerül a helyére: a küszöb alacsony, a csomagtartó ajtaja széles, a tárolóhelyeket pedig pont ott találja, ahol szükség van rájuk.

Mindent elnyel

Külső méreteihez képest a Celerio csomagtere alaphelyzetben is meglepően nagy, 254 literes; praktikus figyelmesség, hogy a bevásárlókosarakat, táskákat akasztók tartják a helyükön. A nagyméretű vagy szokatlan formájú tárgyak szállítását a 60:40 arányban osztott dönthető hátsó ülések könnyítik meg, így a poggyásztér akár 1053 literig növelhető!

Ajánlunk egy-két jó helyet

Akármerre fordulunk, a Celerioban mindenhol találunk egy zsebet, rekeszt vagy tárolót. Felül a vezető oldali napellenző nemcsak piperetükröt, hanem kártyatartót is rejt. Elöl a sofőr a kormány bal oldalán rekeszt, az utas kesztyűtartót talál, középen pohártartó és a középkonzol tárolója szolgálja a kényelmüket, az első ajtók oldalzsebe pedig térképeknek, magazinoknak ad helyet. 
A hátul helyet foglalók innivalójukat elhelyezhetik középen, vagy akár a hátsó ajtók megfelelően kialakított oldalzsebében is.

Indulhatunk?

A K10B 1,0 literes benzinmotor könnyű és dinamikus, így nemcsak életteli teljesítménnyel örvendezteti meg vezetőjét, hanem a motorblokk, a felfüggesztés, a hűtő és az üzemanyagtartály tömegcsökkentésének köszönhetően takarékos is.

Fogyasztás

3,7 (l/100km)

Lóerő

67 (50 kW)

Nyomaték

90 (Nm)

CO2 kibocsátás

99 (g/km)

Új ötfokozatú manuális váltó

Az új ötfokozatú manuális sebességváltó kényelmesen kezelhető, és mind az öt fokozatban egyenletes gyorsulást tesz lehetővé. A számos innovációnak köszönhetően a váltómű mérsékli az üzemanyag-fogyasztást, és minimumra csökkenti a nyomatékveszteséget.

Új automata váltó

Az új fejlesztésű automatizált kézi sebességváltó egyszerre kínálja kézi váltásra jellemző direkt vezetési élményt, és az automataváltók könnyű kezelhetőségét – mindezt úgy, hogy tovább javítja a Celerio fogyasztását.

Aerodinamika

A számítógépes tervezésnek és a szélcsatornás teszteknek köszönhetően sikerült optimalizálni a karosszéria körül és a padló alatt áramló levegő útját.

Hódítsa meg a várost

Azt gondolja, a nagy elvárásoknak nem felelhet meg egy kisautó? A Celerio minden igényt kielégítő, tökéletes partner a vidám hétköznapokban, de könnyed magabiztossággal uralja a kritikus városi forgalmi helyzeteket is.

Oldalról Szemből

Tökéletes úttartás

Az új fejlesztésű futóművet a rugózási kényelem és az irányíthatóság szempontjai alapján tervezték. A felfüggesztés remek teljesítményét innovatív tömegcsökkentési és helytakarékos megoldások fokozzák.

Jól adagolható fék

A pedálméret és a fékrásegítés átdolgozásával optimalizálták a pedál lenyomásához szükséges erőt, így egyenletes a lassítás.

Minden kerek

A 14 colos acél keréktárcsák dísztárcsái kiválóan vezetik tovább a karosszéria mellett futó légáramlást. Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok a tapadás, az élettartam és a fékút csökkenése nélkül is javítják az üzemanyag-fogyasztást.

Kicsi a bors...

A nagy szilárdságú anyagok hatékony alkalmazása és a Suzuki Total Effective Control Technology (TECT) koncepciója révén könnyű, de mégis rendkívül merev és biztonságos a karosszéria.

Minden helyzetben óv

Frontális ütközés során az első légzsákok mérséklik a vezetőt és az első utast érő erőhatásokat.

Semmi vész

Vészfékezéskor a blokkolásgátló fékrendszer (ABS) megakadályozza a kerekek blokkolását, lehetővé téve ezzel a kikerülő manővereket. Az elektronikus fékerő-elosztó (EBD) segít megőrizni a vezető uralmát az autó fölött, optimális mértékben osztva el a fékerőt az első és a hátsó kerekek között.

 

Suzuki Celerio műszaki adatok

Műszaki adatok megtekintése

Suzuki Celerio felszereltség

Felszereltség megtekintése

Suzuki Celerio színek


Égszínkék gyöngymetál (ZQE)

Ragyogó Fehér (ZQH)

Csillagezüst metál (ZTS)

Ásványszürke metál (ZTU)

Szuperfekete gyöngyház (ZTT)

Lángvörös gyöngyház (ZTW)

 

Suzuki Celerio galéria

Suzuki Celerio
Suzuki Celerio
Suzuki Celerio
Suzuki Celerio

Garancia

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában. Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt. Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes. Jó érzés tudni, hogy a legrosszabb esetben sem áll egyedül az út mentén, ezért dolgoztuk ki ugyanis a Suzuki Mester+ szolgáltatást. Mi a Suzuki Mester+? Röviden: azonnali segítség egész Európában, magyar nyelven! A Suzuki Mester+ a Magyar Suzuki Zrt. a jótállási és szavatossági kötelezettségek körén kívül eső ingyenes segélyszolgálata*, melyet az új Suzuki gépkocsit vásárlók részére nyújt napi 24 órában Magyarországon, valamint az alább írt európai területeken: Albánia, Andorra, Anglia, Ausztria, Belgium, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Ceuta, Ciprus, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lichtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália (Madeira kivételével), Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szerbia, Szlovénia, Törökország (az ország európai része), Vatikán. Mikor vehető igénybe? A szolgáltatás a gépjármű forgalomba helyezésétől számított 3 éves időtartamra szól. Ingyenes szolgáltatásunk igénybevétele nem kötelező, elmulasztása jótállási vagy szavatossági jogokat nem szüntet meg. A Suzuki Mester+ kizárólag a jótállási és szavatossági kötelezettségek körébe eső, a gépjármű menetképtelenségét eredményező meghibásodás esetében vehető igénybe. Nem vehető igénybe a Suzuki Mester+ szolgáltatás különösen akkor, ha segítség igénybevétele közúti baleset miatt vált szükségessé

  • nem gyári beszerelésű elektromos berendezés által okozott akkumulátor lemerülésekor
  • a gépjármű üzemben tartója az előírt felülvizsgálati, karbantartási és felújítási munkákat nem végeztette el, illetve
  • minden olyan esetben, amely a jótállást magát is megszünteti, vagy amely meghibásodásra a jótállás nem terjed ki.

Nem vehető igénybe a szolgáltatás utólag, a meghibásodás elhárítását követően, s különösen nem váltható meg pénzben. Ki veheti igénybe a szolgáltatást? A Suzuki Mester+ szolgáltatást a kártya birtokában nemcsak a gépkocsi tulajdonosa, hanem annak vezetője is igénybe veheti, a Magyar Suzuki Rt a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére való jogosultságot ugyanis csak a Suzuki Mester+ kártya felmutatásához köti. Ez lehetővé teszi, hogy hozzátartozói vagy ismerősei az Ön távollétében is nyugodtan utazhassanak.** Hogyan működik a Suzuki Mester+? A Suzuki Mester+ a telefonhívást követően azonnal az Ön segítségére indul, és a távolságtól függően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre ér, hogy kijavítsa a hibát. Ha ez a helyszínen nem lehetséges, az autót a legközelebbi Suzuki-szervizbe szállítja. Mire terjed ki a Suzuki Mester+? Szolgáltatásunk csereautóra, a továbbutazás lehetőségének megteremtésére, szállásköltség fedezésére és taxiköltségre nyújt fedezetet a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételekben meghatározottak szerint. Mit kell tenni a Suzuki Mester+ igénybevételéhez? Kérjük, hogy a Suzuki Mester+ szolgáltatás igénybevételére jogosító kártyát hordja mindig magával (például a forgalmi engedélyben). Csak a Suzuki Mester+ kártya birtokában veheti igénybe szolgáltatásunkat! Meghibásodás esetén hívja a megfelelő telefonszámot! Itthonról, illetve külföldről kezdeményezett hívás esetén is egyaránt magyar nyelven kérhet segítséget. A telefonbeszélgetés során a következő adatokat fogja megkérdezni a telefonkezelő:

  • Suzuki Mester+ kártyaszám
  • az autó típusa
  • az autó alvázszáma
  • az autó pontos helye
  • a probléma
  • az autó forgalomba helyezésének ideje
  • az Ön elérhetősége

Magyarországról hívható, ingyenes segélyhívó telefonszám: 06 40 990 234 Külföldről hívható segélyhívó telefonszám: +43 152 503 6548 * A Magyar Suzuki Zrt. fenntartja az általa egyoldalúan nyújtott szolgáltatás bármikori egyoldalú módosításának jogát. A Suzuki Mester+ szolgáltatás tartalmát és feltételeit a mindenkor hatályos Általános Szolgáltatási Feltételek határozzák meg, amelyekről márkakereskedőinknél is tájékozódhat. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket itt letöltheti. ** Kérjük, hogy a gépjárművéhez tartozó Suzuki Mester+ kártyát gondosan őrizze, a kártya illetéktelen személyek által történő felhasználásából eredő károkért ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. nem vállal felelősséget.

Suzuki Celerio gyári tartozékok

Gyári tartozékok megtekintése